“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Shikon lartë gjatë thirrjes së ezanit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligerata: Sherh Umdat-il-Fikh (8)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/umdt–14340429.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është Sunnet për të shikuar lartë kah qielli gjatë thirrjes së ezanit?

Përgjigje: Jo. Nuk ka asnjë provë për këtë. Kjo nuk është transmetuar.

Shpërndaje: