Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Shisha është aq e ndaluar sa pirja e duhanit

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Uasaja ue Tauxhihet li Tulab-il-Ilm, fq. 279-280

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Çka e këshillon atë që pi shisha?

Përgjigje: Sipas asaj që dëgjoj nga njerëzit, shisha është motra e pirjes së duhanit dhe është po aq e dëmshme sa pirja e duhanit. Me këtë që thashë, shisha është aq e ndaluar sa pirja e duhanit.

Shpërndaje: