Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Shitja dhe blerja e Kuranit (Mus’hafit)

Imam Jahja bin Sharaf en-Nevevi 

Burimi: et-Tibjan, fq. 116.

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Lejohet shitja dhe blerja e Kuranit (Mus’hafit).

Megjithatë Imam Shafiu e konsideron të urryer shitjen e Kuranit (Mus’hafit).

Shpërndaje: