Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Shkuarja në Mina në ditën Teruijeh

Imam Abdullah bin Ahmed bin Hanbel (v. 290)
Mesa’il-ul-imam Ahmed (2/739)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

989 – E pyeta babain tim: A lejohet ardhja në Mina para ditës Teruijeh (8 Dhul-Hidxheh)?

Ai u përgjigj: Po, atij i lejohet të vijë më herët.

Shpërndaje: