“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Shkumë rroje gjatë ihramit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Sherh Ighathat-il-Lahfan (52) 

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighasah-18-06-1437-01_01.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Pasi të kem bërë tavaf dhe sa’i (personi mashkull) shkojë tek berberi. Zakonisht ai fillon të vejë shkumë aromatike në flokët e mia para se të mi rruan ato. A është kjo e lejuar?

Përgjigje: Fakti se ato rruhen menjëherë kështu që kjo është e padëmshme. Megjithatë, kjo nuk do të kishte qenë e lejuar nëse ai do të shtynte rruarjen e tyre.

Shpërndaje: