Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Shqyerja e fotove nëpër albume është e detyrueshme

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilet-ul-Huda uen-Nur (24)
 
Përktheu:  Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com
 
Pyetje: A është e lejuar ruajtja e fotografive në album?
 
Përgjigje: Jo, nuk është e lejuar.
 
Pyetje: A është më mirë që t’i shqyejmë këto fotografi të vjetra?
 
Përgjigje: Kjo është e detyrueshme.

Shpërndaje: