Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Shtrirja e këmbëve përballë Kuranit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Fet’h-il-Mexhid (13)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses! A i lejohet njeriut t’i shtrijë këmbët pranë ose përballë Kuranit?

Përgjigje: Nëse ai është larg tij, nuk ka të keqe në këtë. Nëse është afër, e prek Kuranin me këmbë, ose i shtrinë afër tij, kjo nuk është e përshtatshme.

Shpërndaje: