Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Shumë e dinë se Selefizmi është e vërteta

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (173)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Shumicës së vendeve nuk iu intereson për Selefët dhe Khalefët. E vetmja gjë që atyre iu intereson është që të mos kenë trazira në vend. Prandaj, ata përpiqen shumë herë për ta shkatërruar Selefizmin për të kënaqur shumicën. Përndryshe, ata e dinë vetë se Selefizmi është rruga e drejtë, por ata nuk duan të krijojnë trazira në vend.

Shpërndaje: