Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Si do të jetë gjendja e njerëzve kur të zbret Isai?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (198)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

”Kur Isai (alejhis-selam) do të zbresë në tokë, njerëzit vetëmse janë të përgatitur me një udhëheqës. Unë jam i bindur se Isai (alejhis-selam) për ndryshe nuk mund t’i bashkojë muslimanët për një ditë sikurse është gjendja tani.”

Shpërndaje: