Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Si duhet penduar pasi kemi përgojuar një person?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (43)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20%20-%2019%20-%201%20-%201437.mp

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Si duhet penduar pasi kemi përgojuar një person? A duhet personalisht të shkojë tek ai dhe t’i kërkoj falje atij?

Përgjigje: Në qoftë se është e mundur për t’i kërkuar falje atij, kështu që kjo është e detyrueshme. Nëse kjo nuk është e mundur, ai duhet ta lavdërojë atë dhe të lutet për të. Kjo mjafton.

Shpërndaje: