Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Si duhet të veprojë ai që ndien etje gjatë agjërimit?

Imam Ebu Daud Sulejman bin el-Esh’ath es-Sixhistani (v. 275)
Burimi: Masail el-Imam Ahmed, fq. 90-96
Dar-ul-Ma’rifeh
Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Ebu Daudi: E kam dëgjuar imam Ahmedin duke u pyetur në lidhje me agjëruesin i cili e shpëlan gojën nga etja.

Ai u përgjigj: Unë preferoj që të stërpiket gjoksi me ujë.

Shpërndaje: