Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Si duhet t’u jepet mes’h flokëve të gjata?

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: “Masail Ebi Umer Asadan lil-Imam Bin Baz rahimehullah”, fq. 10/12

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Shejhu u pyet në lidhje me mënyrën se si gruaja me flokë të gjata duhet t’i jap mes’h flokëve të saj dhe ai u përgjigj:

“Ajo duhet t’i jep mes’h deri tek fundi i flokëve, pra tek qafa (aty ku përfundojnë rrënjët e flokëve, e jo deri ku janë ato të gjata).”

Shpërndaje: