“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Si i kuptojnë Hiz-bu-Tahrir ajetet e Kuranit?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (643)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Hizb-ut-Tahrir i kuptojnë ajetet Kuranore sipas intelektit dhe epsheve të tyre.”

Shpërndaje: