Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Si mund ta ndihmojmë të dërguarin e Allahut ﷺ?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

www.perlatmuslimane.com

Nëse duam ta ndihmojmë të dërguarin e Allahut ﷺ, kjo ndihmesë së pari realizohet duke e bërë këtë gjë në vetet tona, duke e madhëruar atë, duke e madhëruar sunnetin e tij, duke e madhëruar pozitën e tij ﷺ, duke synuar respektimin e tij, duke mos i tejkaluar kufijtë në lidhje me atë që ai ka ardhur ﷺ, duke mos e kundërshtuar atë duke thënë që ajo me të cilin ai ka ardhur, nuk përshtatet me këtë kohë, nuk përshtatet me kulturën bashkëkohore.

Shpërndaje: