Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Si shpërlahet hunda gjatë agjërimit?

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: Arkanul-Islam, fq. 257-275

Përktheu: Valdet Gashi

 www.perlatmuslimane.com

Profeti  ka thënë:

“Fute ujin thellë në hundë, përveç nëse je agjërueshëm.”

Ebu Daudi (142), Tirmidhi (788), Nesai (1/66) dhe Ibn Maxheh (407). Autentik sipas imam Albanit në ”Irua-ul-Ghalil” (930).

Shpërndaje: