Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Si ta rrisim besimin?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (1)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ftm–14340423.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Çfarë duhet bërë për të rritur besimin?”

Përgjigje: ”Vepra të mira. Nëse dëshiron që ta ngritësh besimin tënd, ti duhet të bëshë vepra më të mira.

Shpërndaje: