“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Si ti´a bëjë që djali i tij të merr dije?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Një nga baballarët dëshironë ta dijë se si ti´a bëjë që djali i tij të merr dije?”
 
Përgjigje: “Ai duhet ta dërgojë atë në shkollë, në mësime dhe në mexhlise në të cilat përmendet Allahu. Kështu ai e edukon të birin ashtu që, ai të kërkoje dituri.”

Shpërndaje: