Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Si t’ua mësosh fëmijëve Kuranin përmedësh?

Imam Jahja bin Sharaf en-Nevevi 

Burimi: et-Tibjan, fq. 63

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Më mirë është që fëmijëve t’ua mësosh Kuranin nga fundi. Sepse kjo u´a lehtëson nxënien përmendësh të tij.”

Shpërndaje: