Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Spermatozoidet janë të pastra

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/iglhfn-21011435-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A konsiderohet sperma e papastërt që duhet pastruar?

Përgjigje: Jo. Ka pasur gjurmë të spermës në rrobat e profetit me të cilat ai fali namazin. Në qoftë se ajo është tharë duhet gërryer, dhe nëse ajo është e lagur duhet pastruar me ujë. Megjithatë, ajo largohet për arsye higjienike dhe jo sepse është e papastërt.

Shpërndaje: