Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Stolat në varreza

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (45)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Në disa vende, kanë stola guri në varreza. A është kjo e lejuar?”

Përgjigje: ”Jo. Kjo nuk lejohet. Ato janë për tu ulur në to dhe ti bëjnë ato vende që vizitohen shpesh. Ata vijnë dhe ulen në stola, ose ulen në to për të lexuar Kuran. Kjo nuk është e lejuar. Asgjë e re nuk duhet ti shtohet varrezave.”

Shpërndaje: