Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Studimet përmes kasetave dhe librave

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (35)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighasah%20%20-%2017-%2010-1436.mp3

Data e fetvas: 17/10-1436 ose 2/8-2015

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A konsiderohet personi që kërkon dije duke dëgjuar kasetat e dijetarëve ku ata shpjegojnë librat …”

Përgjigje: ”Jo, jo. Këto nuk janë studime. Studimet nuk duhet të bëhet me anë të kasetave, ato duhet të bëhen tek dijetarët. Duhet ulur me ta, pyeti ata, diskuto me ta, merre dijen prej tyre. Dituria nuk mirret nga kasetat dhe librat.”

Shpërndaje: