Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Studimi i fikhut tek Sufitë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (1)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ftm–14340423.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e lejuar për të mësuar fikhun nga Sufitë?”

Përgjigje: ”Allahu nuk të ka kufizuar ty tek Sufitë. Dijetarët e Ehl-us-Sunnetit janë të shumtë. Studio tek dijetarët e Ehl-us-Sunnetit edhe nëse duhet që të udhëtosh tek ta. Ti nuk duhet të qëndroshë tek ta gjatë tërë vitit. Qëndro për një muaj, një gjysmë muaji.”

Shpërndaje: