Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Studimi në mjekësi i trupit të kufomave lakuriq!

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur (324)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Është një person i cili studion mjekësinë. Këtë vit, ata duhet të studioj trupin e kufomave lakuriq. Çfarë thotë Sheriati për këtë?

Përgjigje: Në qoftë se kjo është e vetmja mënyrë për të arritur këtë dituri, kjo konsiderohet e lejueshme. Ndërsa nëse ka një mënyrë tjetër, kjo nuk konsiderohet e lejueshme. Megjithatë, unë nuk mund të deklarohem lidhur me këtë. Unë nuk jam mjek. Unë nuk e di nëse ka një mënyrë tjetër apo jo.

Shpërndaje: