“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Të dy marrin të njëtin mëkat

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=154221

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A merr personi i cili fotografohet të njëjtin mëkat sikurse ai që e fotografon?”

Përgjigjja: ”Po. Kjo është një bashkëpunim në mëkate dhe armiqësi.”

Shpërndaje: