Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Të fjeturit me gruan pas lindjes së diellit

Imam Ebu Daud Sulejman bin el-Esh’ath es-Sixhistani (v. 275)
Burimi: Masail el-Imam Ahmed, fq. 90-96
Darul-Ma’rifeh

Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Ebu Daudi: E kam pyetur imam Ahmedin në lidhje me atë i cili është xhunub dhe pastaj qëllimisht bie në gjumë dhe nuk zgjohet deri para agimit.

Ai u përgjigj: S’ka të keqe në këtë.

Shpërndaje: