Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Të jepet Kurani si dhuratë martese

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: Masa´il Imam Ibn Baz, pyetur nga Abdullah bin Mani el-Utejbi (1/184)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Çfarë është gjykimi që të jepet një kopje e Kuranit si dhuratë martese?”
 
Përgjigje: “Nuk ka asnjë problem, ai mund ti´a japë një kopje të Kuranit, ose të Sahih el-Buharit, ose Rijadus-Salihin, një sëpatë ose një sharrë.”

Shpërndaje: