“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Të lexojë Kuranin apo të fali namaz nafile?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/9847

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cila është më mirë. Recitimi i Kuranit apo falja e shumë namazeve vullnetare?”

Përgjigje: ”Në namazin vullnetar recitohet Kurani. Me këtë ti bashkon mes namazit dhe recitimit të Kuranit. Kjo është më mirë …”

Shpërndaje: