Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Të menduarit e vetëvrasjes

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Si mund të largoj të menduarit e vetëvrasjes?

Përgjigje: Nuk ka nevojë për një pyetje të tillë. Thjeshtë, mos mendo për këtë. Kërko mbrojtje tek Allahu nga djalli i mallkuar. Shikoje seriozisht këtë çështje, sa e rrezikshme dhe sa mëkat i madh është! Imagjinoji pasojat të cilat janë shumë më të këqija sesa gjendja juaj aktuale. Kujtoji këto gjëra dhe kërko prej Allahut që të udhëzojë, sepse vetëm udhëzimi i drejtë të pengon nga ky krim.

Shpërndaje: