Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Të parit e profetit (salAllahu alejhi ue selem) në ëndërr

Imam Jahja bin Sharaf en-Nevevi 

Burimi: “Fetaua el-Imam an-Nevevi”, fq. 198

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Në lidhje me të parit e profetit صلى الله عليه وسلم në ëndërr, a vlen kjo vetëm për njeriun e mirë apo edhe për secilin njeri?

Përgjigje: “Profetin صلى الله عليه وسلم mund ta shohë në ëndërr secili njeri.”

Shpërndaje: