Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Të përfolurit e pushtetarëve nuk i përket doktorinës së Ehl-us-Sunnetit dhe Xhematit

Alameh Abdul-Muhsin bin Hamed el-Abbad el-Bedr 

Burimi: Audio kaseta ”el-Hamalat el-I´lanijjeh dhidd Hukkam ue Ulema’ Bilad-il-Haramejn”

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A i përket metodologjisë së Ehl-us-Sunnetit dhe Xhematit të flasësh keq për pushtetarët dhe të tregoshë gabimet e tyre para të gjitha llojeve të njerëzve?”

Përgjigje: ”Jo, kjo nuk i përket metodologjisë së Ehl-us-Sunnetit dhe Xhematit. Ti nxitësh njerëzit kundër pushtetarëve, ti bësh që ata ti urrejnë pushtetarët dhe ti´a kthejnë shpinën atyre, nuk i përket metodologjisë së Ehl-us-Sunnetit dhe Xhematit.”

Shpërndaje: