Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Thënia bismilah gjatë abdesit në banjo

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Umdat-il-Fikh (3)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/omdah–14340316.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A lejohet të thuhet bismilah në banjo gjatë abdesit?”

Përgjigje: ”Jo, në qoftë se ai është një vend ku kryhen nevojat fiziologjike. Por në qoftë se është lavaman ku mirret vetem abdes kjo lejohet.”

Shpërndaje: