Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Thirrësat e fitneve janë të bashkuar për të përhapur dyshime rreth Sunnetit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/14241

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Pse shumë nga thirrësit e fitneve janë të bashkuar në përhapjen e dyshimeve në lidhje me hadithet e të dërguarit salAllahu alejhi ue selem dhe në veçanti ato në lidhje me pushtetin si hadithi:

”Dëgjo dhe bindu nëse ai do ta rrahë shpinën dhe ta merrë pasurinë.” ?”

Përgjigje: ”Ata bien dakord sepse ata kanë të njëjtën akide (doktrinë). Prandaj ata janë të bashkuar në të.”

Shpërndaje: