“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Thirrja e ezanit nga fëmiju

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligerata: Sherh Umdat-il-Fikh (8)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/umdt–14340429.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është i vlefshëm ezani të cilin e thërret një djalosh i cili është gjashtë apo shtatë vjeç?

Përgjigje: Po, nëse ai posedon aftësi për të dalluar. Nëse ai posedon aftësi për të dalluar dhe namazi i tij është i vlefshëm, kështu që edhe ezani i tij është i vlefshëm.

Shpërndaje: