Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Thonë Corona është engjëlli i vdekjes

Alameh Abdul-Muhsin bin Hamad el-Abbad

Burimi: https://www.youtube.com/watch?v=rvZgmJ-Ma4E

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Çfarë thoni për thënien: Engjëlli i vdekjes e ka ndryshuar emrin nga Izrail në Corona?

Përgjigje: Kjo është shtirje, thënie e keqe dhe e pa vlerë. Engjëlli i vdekjes është një engjëll prej engjëjve ndërsa corona është një sëmundje prej sëmundjeve. Si mund të thuhet se ai është emri i një engjëlli? Kjo është thënie e keqe dhe shtirje dhe nuk i takon njeriut ta thotë këtë.

Shpërndaje: