Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Thonë se nuk ka pushtetarë të legjitimuar fetarisht sot

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Fet’h-il-Mexhid (56)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi për atë që thotë se sot nuk ka pushtetarë të legjitimuar sot, a konsiderohet ky person prej khauarixhëve?

Përgjigje: Pa dyshim. Kjo është metodologjia e khauarixhëve!

Shpërndaje: