“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

T’i japësh gji fëmijës në prani të mahremëve

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilet-ul-Huda uen-Nur (442)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e lejuar, që gruas t’i duket sisa në prani të të afërmve të saj meshkuj, si babai dhe vëllai i saj, gjatë kohës kur ajo i jep fëmijës qumësht?”

Përgjigje: ”Jo, nuk është e lejuar.”

Shpërndaje: