Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

T’i shtrëngosh dorën dhe t’u japësh selam çdo personi në mexhlis

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: (Silsilet-ul-Huda uen-Nur (173))

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Nga bidatet e sotme janë që t’ua shtrëngosh duart dhe t´u japësh selam çdo personi në mexhlis. Për shembull, janë njëzet njerëz dhe jepet selam 20 herë.”

Shpërndaje: