“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

U falë pa i larë flokët dy muaj

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (6)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/node/14379

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Gjatë dy muajve një grua i dha mes’h flokëve gjatë larjes pas marrëdhënieve seksuale. Ajo nuk e dinte se ato duhet të lahen. Çka është e detyruar ajo?

Përgjigje: Ajo nuk ishte e pastër. Ajo nuk i lau flokët e saj. Abdesi i saj nuk ishte i përsosur. Ajo duhet t’i përsëris namazet sipas radhitjes. Pse nuk pyeti ajo? Pse nuk i pyeti dijetarët?

Shpërndaje: