“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

U shërua pasi që u diagnostikua me sëmundje kronike

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)
Mexhmu-ul-Fataua (19/126)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Kjo i ngjan rastit kur një person duket që kurrë nuk do të jetë në gjendje të bëjë haxhin pas së cilës ai autorizon që dikush tjetër të bëjë haxhin në emër të tij. 9Me kalimin e kohës pengesa e mëparshme pushon së ekzistuari. Në këtë rast ai nuk është i detyruar të kryejë obligimin për herë të dytë.

Shpërndaje: