Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Udhëtimi në vendet e kufrit për turizëm

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses!

Cili është gjykimi për të udhëtuar në vendet e kufrit duke pasur për qëllim vetëm turizmin?

Përgjigje: Kjo është e ndaluar, nuk lejohet udhëtimi turistik në ato vende për shkak të rrezikut nga kufri dhe devijimi, prandaj nuk lejohet udhëtimi turistik në vendet e kufrit. Po!

Shpërndaje: