Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ujë të ftohtë apo të nxehtë për abdes gjatë dimrit?

Imam Muhamed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)
Mexhmu-ul-Fataua (18/21)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetja 2: A është më mirë të përdorim ujë të ftohtë apo të nxehtë për abdes gjatë dimrit?

Përgjigja 2: Përdorimi i ujit të nxehtë është më mirë.

Shpërndaje: