Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Imam Feuzan refuzon Muhammed Arifin, Aid el-Karnin, Selman el-Auden dhe Nasir el-Umerin

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi:https://www.youtube.com/watch?v=zbMGFE63Ge0&feature=youtu.be

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetësi: Selamu alejkum ue rahmetu-Llah.”

Imam Feuzan: ”Alejku selam ue rahmetu-Llah.”

Pyetësi: ”Si është gjendja juaj Shejkh Salih, shpresojmë se çdo gjë është mirë.”

Imam Feuzan: ”Çdo gjë është mirë.”

Pyetësi: Allahu të ruajttë Shejkh. Shejkhu jonë, më falë që po të shqetësojë por e kam një pyetje, Allahu të ruajttë, nëse më lejon që të pyes?”

Imam Feuzan: ”Po.”

Pyetësi: ”Unë kam lexuar një nga librat e Shejkh Ahmed bin Jahja en-Nexhmit si dhe librin e Shejkh Zejd el-Medkhaliut. Libri i Shejkh Zejdit quhet ”el-Irhab (Terrorizmi) ndërsa libri i Shejkh Ahmed en-Nexhmit quhet ”el-Maurid el-Adhb el-Zulal”. Në to kemi gjetur emrat e disa prej thirrësave (që refuzohen) si Muhammed el-Arifi, Aid el-Karni, Selman el-Audeh dhe Nasir el-Umer. Unë e përhapa këtë libër dhe e pashë se ti e kishe lavdëruar këtë libër. Megjithatë, disa vëllezër thanë se ti fare nuk paralajmëronë ndaj këtyre individëve.”

Imam Feuzan: ”Leri ata. Leri ata. Libri është shtypur, shpërndarë dhe përhapur. Leri ata.”

Shpërndaje: