“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Ushqimi është gati për t’u ngrënë në kohën të namazit

Imam Ahmed bin Hanbel 

Burimi: Kitabul-Meseil an Imami Ehlil-Hadith nga Kesaxh

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Nëse ushqimi është shtruar dhe koha e namazit ka hyrë, çfarë duhet vepruar?”

Përgjigje: ”Fillo me ushqim.”

Shpërndaje: