“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Ushqimi i hedhur në mbeturina

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa

Përkatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A është e lejueshme që të hidhet ajo pjesë që ka mbetur prej ushqimit?”

Përgjigje: “Nuk është e lejuar që të hidhen ushqimet në mbeturina, nëse ato janë akoma në gjendje për t’u ngrënë.”

Shpërndaje: