“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Vendosja e duarve gjatë qëndrimit në këmbë në namaz

Imam Ibn Abdil-Berr 

Burimi: El-Kafi, fq. 43

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Gjatë namazit dora e djathtë vendoset mbi dorën e majtë, ose i lëshon poshtë të dyja (nuk i lidhë fare). Këto dy mënyra janë nga Sunneti.”

Shpërndaje: