Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Vënia e qerpikëve artificial për qef të burrit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (36) 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighasah%20-%2024-10-1436.mp3

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi që gruaja të vendos qerpik artificial për qef të burrit të saj?

Përgjigje: Kjo është zgjatja e qimeve, vepruesja e të cilës është mallkuar. Kjo është zgjatje e qimeve të trupit. Zgjatja është që të zgjasën flokët me flokë tjera. Kjo ndryshon krijimin e Allahut dhe nuk është e lejuar.

Shpërndaje: