Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Vepra duhet të jetë për hirë të Allahut

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah al-Ahadith edh-Dha’ifah 2/291

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Një person nuk shpërblehet nëse ai i ndihmon njerëzit e tjerë për derisa ai nuk e bën atë për hirë të Allahut. ”

 

Shpërndaje: