Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Veshja e rrobave të ngushta në namaz dhe jashtë namazit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/ar/node/18073
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

 
Pyetje: A i lejohet një gruaje që të falet në shtëpinë e saj me rroba të ngushta nëse ato e mbulojnë trupin e saj?
 
Përgjigje: Jo, asaj nuk i lejohet që të veshë rroba të ngushta që tregojnë format e trupit të saj, as në namaz e as jashtë namazit.

Shpërndaje: