Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Videokasetat sipas Imam Albanit

Imam Muhamed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur nr (1018)

Data e fetvas: 27/6-1411 ose 13/1-1991

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi i videokasetave?

Përgjigje: Ti më ke pyetur në lidhje me videokasetat për një orë tani. Unë të jam përgjigjur. A ta humbi kohën time për ty? Unë thashë se ajo që e kënaqë Allahun është e lejuar, ndërsa ajo që e zemëron Allahun nuk është e lejuar. Unë po flas arabisht me ty, e jo shqip.

Shpërndaje: