Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Vrasjet dhe sprovat e shumta, shumimi i grave dhe injoranca

Alameh Muhamed Aman bin Ali el-Xhami (v. 1416)

Burimi: Sherh Kurratil-Ujjun, 5

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Ajo që po ndodh tani në shumë vende muslimane mes muslimanëve – pa marrë parasysh se si ata e quajnë atë – kështu që këto luftëra janë nga shenjat e Ditës së Gjykimit. Profeti (salAllahu alejhi ue selem) ka njoftuar se prej shenjave të Ditës së Gjykimit janë vrasjet e shumta, sprovat dhe shumimi i grave dhe se burrat do të reduktohen. Dhe kjo është pikërisht ajo që po ndodh. Sepse këto lufta po shfarosin burrat ndërsa gratë mbeten. Pra gratë shtohen në numër ndërsa burrat reduktohen. Gjithashtu dituria reduktohet ndërsa injoranca është duke u rritur gjithnjë më shumë …

Shpërndaje: